fredag 25. april 2008

ENDELIG HELG!!!

Å, nå skal det bli godt med helg!
Har vært en travel halvannen uke - gått i ett - så nå skal det smake med litt ro :-)
Forrige helg var vi på Reunion fra ungdomsskolen, gjett om det var artig!!!!! Det var helt sprøtt å se alle igjen! Det var enkelte man ikke kjente helt igjen - helt til de åpnet munnen... hehe......
Mye mimring og latter var det hele kvelden - og ikke minst mye å oppdatere seg på :-)
Vi var i allefall kjempefornøyd med kvelden - og komitèen for det hele hadde gjort en strålende jobb! Håper på flere slike "tiltak" :-)
For vår del ble vel hele kvelden litt avstumpet ettersom Harald fredag ettermiddag fikk beskjed at han skulle reise søndag formiddag..... (Han måtte ta det litt ekstra rolig!) Så søndag formiddag var han plutselig vekk!!!!! I hurten og sturten ble det denne gangen :-) Men han trives veldig godt, og alt går fint her hjemme - selv om det er rart etter å ha hatt han "hjemme" i alle år. Heldigvis er man sånn at man fort venner seg til omveltninger :-) Og for denne gang, så kan vi snart begynne nedtellingen!!! Barna savner pappaen sin masse, så klart, så det blir stor fest når han kommer hjem :-)
Ettersom Harald har vært vekke hele uken har det jo vært travelt! Så jeg har virkelig fått prøve "alenemortilværelsen"..... Nå har jeg da fått foreldremøter og konferanser - alt på èn uke - så det ble litt utenom alle aktivitetene!! Men det løser seg alltid!!!!! Og alt går så lenge man har et smil på lur!!!!
Så der - da tar jeg helg om litt! Et besøk skal gjennomføres i dag før det blir endelig helg, men for min del er det helg nå straks!
Ha en flott helg alle sammen - og ta vare på hverandre :-)

------------------------------------------------------------

Må dele en mail med dere - den var litt til ettertanke..........
En dag tok faren til en rik og velstående familie sønnen med seg på en tur ut på landet med den hensikt å vise ham hvordan fattigfolk levde. De bodde noen dager på en gård hos en familie som måtte ansees for å være svært fattige.
På turen hjem spurte faren sønnen, "Hvordan likte du turen?"
"Det var kjempeflott far"
"Så du nå hvordan fattigfolk lever" spurte faren
"Å ja" svarte sønnen.
"Så si meg, hva lærte du av denne turen?" spurte faren
Sønnen svarte da: Jeg så at vi har en hund og de hadde fire. Vi har et badebasseng som rekker bort til midten av hagen vår mens de har en endeløs elv. Vi har importerte små lanterner i hagen vår, mens de har en hel stjernehimmel om natten. Gårdsrommet foran huset vårt når frem til inngangsporten mens deres strakte seg helt til horisonten. Vi har et lite stykke land å bo på, de hadde marker som strakte seg bortenfor synsranden. Vi har tjenere til å servere oss, mens de serverte andre. Vi må kjøpe maten vår, de høster sin egen. Vi har høye murer rundt eiendommen vår for å beskytte oss, mens de har venner som beskytter dem."
Guttens far var helt målløs. Så la sønnen til: "Takk far fordi du viste meg hvor fattige vi er".
Er ikke perspektiv en vidunderlig ting? Det får deg til å undres på hva som ville hende hvis vi alle takket for alt som vi har istedenfor å bekymre oss for det som vi ikke har.
Sett pris på hver enkelt ting som du har, spesielt venner!
"Livet er for kort og venner kan vi aldri få for mange av "

fredag 18. april 2008

ALT PÅ ÈN GANG :-)

Morro og da - når så mye skjer på èn gang :-)
Jeg skal bli tante igjen!!!! Riktignok til en pus, men likevel :-) Timon skal få seg en fetterpus, så her kan det bli action!!!! En nydelig pusekatt, flott og spesiell! Gleder meg masse jeg!

Siden sist har M+M kjøpt seg leilighet :-) HURRA!!!! Og langt vekke? Neida, rett borti gaten her - det er nesten det beste av alt!!! Var litt redd for at hun ville flytte til Sotra eller Os, men heldigvis så beholdt hun roen.. hehe..... Dette blir kjempekjekt for de - endelig egen leilighet!!! GRATULERER så masse begge to :-)

I morgen er det reunion fra ungdomsskolen! Blir kjempeartig å treffe folk igjen! De fleste har man jo ikke sett siden den gang....

Neste uke blir Haralds første tur offshore - kjempespennende for oss alle, ikke minst for han selv!

Ha en flott og solrik helg :-)

søndag 13. april 2008

Helgeslutt og artige mailer :-)

Da er helgen på hell, og nok en uke i anmarsj!
En flott helg med besøk hver dag, og vårdag for våre to håpefulle i går.
Vårdagen er blitt en tradisjon på skolen, det var 6.gang de arrangerte den. Det ble en flott oppvisning med sang og dans fra mange forskjellige land, og ikke minst mange forskjellige bekledninger! Bilder kommer......

Ellers får jeg endel artige mailer innimellom :-)
Fikk en her om dagen, som jeg bare føler veldig for å dele..... God design trenger man alltid nemlig! Her er noen gode tips :-)



Praktisk for oss som savner lyset om vinteren.....


Hvorfor i himmelens navn har ingen funnet på denne før????? Hadde hatt plass til alle skoene i huset jeg da..... hehe....


En skikkelig søt duppedings! Tenkte først og fremst julegave til mamma jeg her :-)


Hehe, need to say more?? Praktisk for hotellrom i allefall....


ALLTID beredt!!!!!

Så starter vi nedtelling til reunion på lørdag :-) Vi gleder oss kjempemasse!!!!!!!

Ha en finfin uke alle sammen!!


tirsdag 8. april 2008

Vårrengjøring og andre gjøremål...

Så var ukene flydd igjen!!!


Har vært mer eller mindre vakuum i hodet mitt de siste to ukene - det er kanskje å si det mildt... Men; nå er ting over, og det er bare å se fremover :-)

Hehe, må le når jeg tenker på 1. april!!! Harald sin andre dag i den nye jobben... Han ringte hjem om morgenen, og sa bare "vi må skaffe barnevakt - vi skal ut å reise etter Paristuren..." SÅ dum er jeg ikke tenkte jeg, og ga klar beskjed om hva jeg synes om en så dårlig spøk!!! Etter litt mer overbevisning (var ikke så lite faktisk..), så ga jeg opp.... Vi skal til Island med jobben hans :-) Tenke seg til!!!! ISLAND!!! Er jo en drøm som går i oppfyllelse jo :-) Først Paris, så Island - kan jeg klage???? Nope, så jeg tier stille som den høflige og takknemlige jeg er :-)

Ellers er det som normalt her, tiden går som vanlig altfor fort til at jeg får gjort alt jeg hadde tenkt! I dag derimot har jeg fått inspirasjon helt fra Trondheim gitt (det er vel det eneste trønderne kan gi meg innimellom..... hehehe......), så jeg har endret endel på bloggen! Vår ute = vår inne :-) Håper det faller i smak! Så takk til min store inspirasjonskilde lenger nord :-)

Da er det klubbkveld i kveld, gleder meg til å koble skikkelig av!

Så er det full nedtelling nå til jubileumsfesten fra ungdomsskolen - det blir såååå artig å treffe folk igjen etter noen (ikke så veldig mange nei.....) år igjen :-)

NB! Nyyyyyyt våren som er i anmarsj!

Until next time :-0