lørdag 15. september 2007

En gulrot i hverdagen :-)

Åååååå, vi har bestilt sydentur til vinteren :-) Det er jo bare SÅ deilig å vite at vi skal til varmere strøk når kulda setter inn for fullt her hjemme (håper den venter til vi har forlatt landet..). Uansett; det er en skikkelig gulrot å ha i tiden fremover - HERLIG, HERLIG!!!
Så har uken flydd igjen... Jeg skjønner snart ikke hvor tiden blir av!
Vel, denne uken har bestått i; bestilling av tur, fotballtrening for Steffen (og Harald så klart), bursdag, kurs for Timon,turn for Siri, fotballtreningsstart for Siri og en syk mann! Harald har vært hjemme siden tirsdag med skikkelig snylta! Er bedre nå - heldigvis...
Så har da som sagt Siri begynt på fotball også :-) Kjempeartig!!! Skal legge ut bilde... må bare hente i det gamle kamera (har litt vegring for det..) for speilrefl klikket sidelengs (jeg og for den del!) rett før hun skulle på trening! Og gjett; de dingsene som minnekortet skal plasseres nedi, hadde vridd seg litt... KRISE!!! Men handyman her hjemme - "he fix" - men dog etter at treningen var over. I allefall - bilde kommer!
Ellers skal vi ha familiemiddag i morgen - kjempekoselig! Blir kårifål og kaker og div... Mamma har laget den aller beste kaken jeg (og min bedre halvdel + Steffen) overhode kan få - så jeg gleder meg masse!!!!
Ha en fortsatt fin lørdagskveld - jeg må ordne litt her nå :-)
Kommer innom med bilder etterhvert :-)

onsdag 5. september 2007

Alt har en ende :-)

Så var bryllupet over - de ble lykkelig gift og festen var knall!! Brudeparet strålte om kapp hele kvelden :-) Kjempekjekt å få ta del i så mye glede og lykke!
Barna - dvs alle tre små - har vært hos mamma og pappa i helgen! De har storkost seg der. Minstemann (dvs Timon) fant seg godt til rette, første gang han har sovet der. Se bildet.... hehe...
Steffen og morfar var på VilVite senteret lørdag og hadde noen kjempekjekke timer der - mens Siri og mormor var i kirken og så brudeparet!
I dag er det turnstart igjen for Siri sin del, og hun gleder seg kjempemasse!
I helgen som kommer skal hun i ikke mindre enn 3 (!) bursagsbesøk!!!!! Fredag, lørdag og søndag - og så overnatting hos tante og onkel fra lørdag til søndag innimellom dette. Blir kjempekjekt!
Er mange som har hatt bursdag før skolen begynte igjen - og alle de skal jo så klart feire nå. Steffen var på Osbadet i går i besøk - og det falt skikkelig i smak. De har vært der før, men aldri i bursdag.. Nå er det jo ikke lenge til han selv har bursdag, så faren er der for at det kan bli dyrt...hehe...
Klikk HER - en herlig sak - ta deg tid til å høre på den, du blir skikkelig overrasket...
Ha en strålende dag videre :-)